Toegevoegd aan je smokkelmand! Bekijk smokkelmand

Veelgestelde vragen

Een richtlijn voor een hoofdgerecht is 100 gram vlees of vis, 200 gram groenten en 200 gram aardappelen of rijst. Om de maaltijd compleet te maken kan dit aangevuld worden met een soep en/of nagerecht. Bij ons heeft u de mogelijkheid om zelf de samenstelling en hoeveelheid te bepalen. Bovenstaand is enkel een richtlijn.
Uw maaltijd is steeds nog minimaal tot één dag na ontvangst houdbaar, mits goed gekoeld bewaard.

De maaltijden in de magnetronbakjes adviseren wij om ongeveer 4 minuut te verwarmen in de magnetron op 750 watt. De deksel legt u losjes op het bakje.
De maaltijd in de aluminiumbakjes (bijvoorbeeld lasagne) zet u 30 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden. De deksel van deze gerechten mag niet in de oven.
De soep zit verpakt per 500 ml. Deze soepbeker mag in de magnetron. Ook hier de deksel los erop leggen. Maar omdat de beker tot het randje gevuld is adviseren wij om deze eerst in een magnetron bestendige soepkop te scheppen voordat u deze gaat verwarmen.

Gemakkelijk, snel & gezond

De smokkelkeuken

In onze keuken worden verschillende verse maaltijden met liefde bereid. Kom gerust eens langs of gebruik onze webshop om je maaltijd te bestellen.

contactgegevens

Chaamseweg 13
2387 Baarle-Hertog
België


T:
  +32(0)14 49 98 53
E:  info@hetsmokkelbroodje.be